Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar
v.27
30/6 Måndag
Lunch
Ugnstekt fisk på rotfruktsbädd, vitvinssås med kokt på potatis
Middag
Ost-och broccolisoppa
1/7 Tisdag
Lunch
Biff Lindström med gräddig sås och (kokt potatis)
Middag
Fiskbullar med räksås och (potatismos)
2/7 Onsdag
Lunch
Rökt skinka med legymsallad och (kokt potatis)
Middag
Laxfärsbiff med kall citronsås och (kokt potatis)
3/7 Torsdag
Lunch
Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)
Middag
Kaviarströmming med krämig dillsås och (kokt potatis)
4/7 Fredag
Lunch
Potatismoussaka med köttfärs och tomat
Middag
Örtbakad sejfilé med spenatsås, kokt potatis
5/7 Lördag
Lunch
Wienerfärslimpa av kalvfärs med morötter och ärtor, skysås och (potatismos)
Middag
Kycklinglårfilé med dragonsås och (kokt potatis)
6/7 Söndag
Lunch
Bohuslänsk fiskgryta med crème fraiche och dill, (kokt potatis)
Middag
Ängamatsoppa med strimlad rökt skinka