Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar 

v.41
6/10 Måndag

Lunch 
Kycklingpaj med grönsaker och currydressing

Middag
    Varmkorv med (krämig potatissallad) 


   7/10 Tisdag

Lunch 
      Fläskpastrami med (potatisgratäng)

   Middag
Skivad kassler med kall curry- och ananassås, (ris)

8/10 Onsdag

Lunch 
Nötfärsbiffar och (stuvade makaroner)

Middag
     Wienerkorv med (potatismos)


9/10 Torsdag

Lunch 
Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)

Middag
Skinkstek och gräddig sås med äpple, (kokt potatis)


  10/10 Fredag      

Lunch 
Stekt falukorv med stuvad spenat och (kokt potatis)

Middag
Kycklingfärsruta med örtagårdssås och (kokt potatis)


11/10 Lördag

Lunch 
Tortellini med skink- och ostsås

Middag
               Fiskgryta med lax, broccoli och crème fraiche, (kokt potatis)


12/10 Söndag

Lunch 
Helstekt fläskytterfilé med tzatziki och (klyftpotatis)

Middag
   Pannbiff med tomat- och basilikasås och (kokt potatis)