Grundmeny – variationer kan förekomma
v. 49
2/12 Måndag
Lunch
Köttbullar med gräddsås, (lingonsylt och potatismos)
Middag
Ugnsstekt kycklinglårfilé med paprikasås och (klyftpotatis)
3/12 Tisdag
Lunch
Vegetarisk schnitzel med (potatisgratäng)
Middag
Fiskfärsbiff av kolja med varm dillsås ch (kokt potatis
4/12 Onsdag
Lunch
IKalvsylta med rödbetssallad och (kokt potatis)
Middag
Oxbringa med pepparrotssås och (kokt potatis)
5/12 Torsdag
Lunch
Högsbosoppa – krämig morotssoppa. Pannkaka med (sylt)
Middag
Laxpudding
6/12 Fredag
Lunch
Strimlad kycklinglårfilé i dillsås med morötter, (potatismos)
Middag
Finsk morotslåda
7/12 Lördag
Lunch
Broccoligratäng med ostoch skinksås, (kokt potatis)
Middag
Pocherad sejrygg med vitvinssås och (kokt potatis
8/12 Söndag
Lunch
Kycklinggryta med mango chutney och kokos, (ris
Middag
Kryddkokt köttkorv med (rotmos)