22/4 Måndag

Lunch: 
Pepparpannbiff av nötfärs med champinjonsås och (kokt bulgur)

Middag :  
Köttbullar med gräddsås, (lingonsylt och potatismos


23/4 Tisdag

Lunch:
Frukostkorv med (stuvade makaroner)

Middag: 
Plommonspäckad fläskkarré med skysås, (potatismos)


24/4 Onsdag

Lunch:
Lax- och dillburgare med citron- och gräslökssås, (kokt potatis)

Middag:
Köttbullar med gräddig sås och (stekt potatis)


25/4 Torsdag

Lunch:
Vegetarisk minestronesoppa, Pannkaka med (sylt

Middag:
Lasagne med köttfärs


26/4 Fredag

Lunch:
Kålpudding med gräddig sås, (lingonsylt och kokt potatis)

Middag:
ALC Finsk makaronipudding med köttfärs


27/4 Lördag

Lunch:
Skinkstek med gräddig sås, (äppelmos och kokt potatis)

Middag:
Citruskryddad frikassé med kyckling, dill och morötter, (kokt potatis)


28/4 Söndag

Lunch:
Pannbiff med tomatsås och (stekt potatis)

Middag:
Kokt fläskkorv med senapssås och (potatismos)