Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar 

v.12
17/3 Måndag

Lunch 
Frukost korv med kokt potatis

Middag
Linssoppa med lite ost paj


   18/3 Tisdag

Lunch 
Skivad kassler med kall curry- och ananassås

   Middag
Fläskpastrami med (potatisgratäng)


19/3 Onsdag

Lunch 
Wienerkorv med (potatismos)

Middag
Nötfärsmedaljonger och (stuvade makaroner)


  20/3 Torsdag

Lunch 
(Pasta) och krämig sås med tonfisk, gröna ärtor och champinjoner

Middag
Tomatsoppa med basilika och risonipasta Pannkaka med (sylt)


  21/3 Fredag      

Lunch 
Stekt falukorv med stuvad spenat och (kokt potatis)

Middag
Kycklingfärsruta med örtagårdssås och (kokt potatis)

22/3 Lördag

Lunch 
Fiskgratäng med sparris och räkor, (potatismos)

Middag
Blomkål- och broccoligratäng med ostsås, (kokt potatis)


23/3 Söndag

Lunch 
Köttfärslimpa med rotfrukter, gräddig sås och (kokt potatis)

Middag
Ostomelett med purjolök och champinjonstuvning (kokt potatis)