Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar
v.29
14/7 Måndag
Lunch
Kycklingpaj med grönsaker och currysås
Middag
Varmkorv med krämig potatissallad
15/7 Tisdag
Lunch
Laxbullar i citron- och dillsås, (potatismos)
Middag
Fläskpastrami med (potatisgratäng)
16/7 Onsdag
Lunch
Wienerkorv med (potatismos)
Middag
Nötfärsbiffar och (stuvade makaroner)
17/7 Torsdag
Lunch
Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)
Middag
Skinkstek och gräddig sås med äpple, (kokt potatis)
18/7 Fredag
Lunch
Stekt falukorv med stuvad spenat och (kokt potatis)
Middag
Kycklingfärsruta med örtagårdssås och (kokt potatis)
19/7 Lördag
Lunch
: Blomkål- och broccoligratäng med ostsås, (kokt potatis)
Middag
Ostomelett med seafoodflakesstuvning, (kokt potatis)
20/7 Söndag
Lunch
Köttfärslimpa med rotfrukter, gräddig sås och (kokt potatis)
Middag
Helstekt fläskytterfilé med tzatziki och (klyftpotatis)