V. 22

27/5 Måndag

Lunch

Spenatsoppa med ägghalva och liten ostpaj

Middag

Lasagne med köttfärs


  28/5 Tisdag

Lunch

Skivad kassler med krämig chilisås och (ris)

Middag

Fläskpastrami med (potatisgratäng)


29/5 Onsdag

Lunch

Fiskfärsbiff med dillsås och (kokt potatis) 

Middag:

Pannbiff med löksky, (lingonsylt och potatismos)


  30/5 Torsdag

Lunch

Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)

Middag

Kycklingfärsruta med örtagårdssås och (kokt potatis


31/5 Fredag

Lunch

Stekt falukorv med stuvad spenat och (kokt potatis)

Middag

Fiskbullar med gräslökssås och (potatismos)


1/6 Lördag

Lunch

Ostomelett med skinksås och (kokt potatis)

Middag

Bratwurst med surkål och (potatismos)


   2/6 Söndag

Lunch

Helstekt fläskytterfilé med bearnaisesås och (klyftpotatis)

Middag

Pepparpannbiff av nötfärs med champinjonsås och (kokt bulgur)