Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar 

v.29
14/7 Måndag

Lunch 
Kycklingpaj med grönsaker och currysås

Middag
Varmkorv med krämig potatissallad


   15/7 Tisdag

Lunch 
    Laxbullar i citron- och dillsås, (potatismos)

   Middag
Fläskpastrami med (potatisgratäng)

16/7 Onsdag

Lunch 
Wienerkorv med (potatismos)

Middag
Nötfärsbiffar och (stuvade makaroner)


17/7 Torsdag

Lunch 
 Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)

Middag
Skinkstek och gräddig sås med äpple, (kokt potatis)


  18/7 Fredag      

Lunch 
Stekt falukorv med stuvad spenat och (kokt potatis)

Middag
  Kycklingfärsruta med örtagårdssås och (kokt potatis)


19/7 Lördag

Lunch 
: Blomkål- och broccoligratäng med ostsås, (kokt potatis)

Middag
                 Ostomelett med seafoodflakesstuvning, (kokt potatis)


20/7 Söndag

Lunch 
Köttfärslimpa med rotfrukter, gräddig sås och (kokt potatis)

Middag
Helstekt fläskytterfilé med tzatziki och (klyftpotatis)