Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar
v.12
17/3 Måndag
Lunch
Frukost korv med kokt potatis
Middag
Linssoppa med lite ost paj
18/3 Tisdag
Lunch
Skivad kassler med kall curry- och ananassås
Middag
Fläskpastrami med (potatisgratäng)
19/3 Onsdag
Lunch
Wienerkorv med (potatismos)
Middag
Nötfärsmedaljonger och (stuvade makaroner)
20/3 Torsdag
Lunch
(Pasta) och krämig sås med tonfisk, gröna ärtor och champinjoner
Middag
Tomatsoppa med basilika och risonipasta Pannkaka med (sylt)
21/3 Fredag
Lunch
Stekt falukorv med stuvad spenat och (kokt potatis)
Middag
Kycklingfärsruta med örtagårdssås och (kokt potatis)
22/3 Lördag
Lunch
Fiskgratäng med sparris och räkor, (potatismos)
Middag
Blomkål- och broccoligratäng med ostsås, (kokt potatis)
23/3 Söndag
Lunch
Köttfärslimpa med rotfrukter, gräddig sås och (kokt potatis)
Middag
Ostomelett med purjolök och champinjonstuvning (kokt potatis)