Grundmeny – variationer kan förekomma
v. 38
16/9 Måndag

Lunch

 Ost- och broccolisoppa. Ostkaka med (sylt)

Middag

Chorizokorv med paprikasås och (klyftpotatis)


17/9  Tisdag

Lunch

Laxfärsbiff med kall citronsås och (kokt potatis)

Middag

Lasagne med köttfärs


18/9 Onsdag

Lunch

Kycklingfärsbiff med stuvade champinjoner och (kokt potatis

Middag

Kycklingfärsbiff med stuvade champinjoner och (kokt potatis


19/9   Torsdag

Lunch

Kaviarströmming med krämig dillsås och (kokt potatis)

Middag

Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)


20/9  Fredag

Lunch

Kokt fläskkorv med senapssås och (potatismos)

Middag

Potatismoussaka med nötfärs och tomat


21/9  Lördag

Lunch

Isterband med (persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor)

Middag

Kycklinglårfilé med dragonsås och (kokt potatis)


22/9 Söndag

Lunch

Klassiskt dillkött av nötkött med (kokt potatis)

Middag

Wienerfärslimpa av kalvfärs med morötter och ärtor, skysås och (potatismos)