22/4 Måndag
Lunch:
Pepparpannbiff av nötfärs med champinjonsås och (kokt bulgur)
Middag :
Köttbullar med gräddsås, (lingonsylt och potatismos
23/4 Tisdag
Lunch:
Frukostkorv med (stuvade makaroner)
Middag:
Plommonspäckad fläskkarré med skysås, (potatismos)
24/4 Onsdag
Lunch:
Lax- och dillburgare med citron- och gräslökssås, (kokt potatis)
Middag:
Köttbullar med gräddig sås och (stekt potatis)
25/4 Torsdag
Lunch:
Vegetarisk minestronesoppa, Pannkaka med (sylt
Middag:
Lasagne med köttfärs
26/4 Fredag
Lunch:
Kålpudding med gräddig sås, (lingonsylt och kokt potatis)
Middag:
ALC Finsk makaronipudding med köttfärs
27/4 Lördag
Lunch:
Skinkstek med gräddig sås, (äppelmos och kokt potatis)
Middag:
Citruskryddad frikassé med kyckling, dill och morötter, (kokt potatis)
28/4 Söndag
Lunch:
Pannbiff med tomatsås och (stekt potatis)
Middag:
Kokt fläskkorv med senapssås och (potatismos)