Grundmeny – variationer kan förekomma
v. 38
16/9 Måndag
Lunch
Ost- och broccolisoppa. Ostkaka med (sylt)
Middag
Chorizokorv med paprikasås och (klyftpotatis)
17/9 Tisdag
Lunch
Laxfärsbiff med kall citronsås och (kokt potatis)
Middag
Lasagne med köttfärs
18/9 Onsdag
Lunch
Kycklingfärsbiff med stuvade champinjoner och (kokt potatis
Middag
Kycklingfärsbiff med stuvade champinjoner och (kokt potatis
19/9 Torsdag
Lunch
Kaviarströmming med krämig dillsås och (kokt potatis)
Middag
Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)
20/9 Fredag
Lunch
Kokt fläskkorv med senapssås och (potatismos)
Middag
Potatismoussaka med nötfärs och tomat
21/9 Lördag
Lunch
Isterband med (persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor)
Middag
Kycklinglårfilé med dragonsås och (kokt potatis)
22/9 Söndag
Lunch
Klassiskt dillkött av nötkött med (kokt potatis)
Middag
Wienerfärslimpa av kalvfärs med morötter och ärtor, skysås och (potatismos)