Grundmeny – variationer kan förekomma
v. 49
2/12 Måndag

Lunch
Köttbullar med gräddsås, (lingonsylt och potatismos)

Middag
Ugnsstekt kycklinglårfilé med paprikasås och (klyftpotatis)

3/12 Tisdag

Lunch
Vegetarisk schnitzel med (potatisgratäng)

Middag
Fiskfärsbiff av kolja med varm dillsås ch (kokt potatis

4/12 Onsdag

Lunch
IKalvsylta med rödbetssallad och (kokt potatis)

Middag
Oxbringa med pepparrotssås och (kokt potatis)

5/12 Torsdag

Lunch
Högsbosoppa – krämig morotssoppa. Pannkaka med (sylt)

Middag
Laxpudding

6/12 Fredag

Lunch
Strimlad kycklinglårfilé i dillsås med morötter, (potatismos)

Middag
Finsk morotslåda

7/12 Lördag

Lunch
Broccoligratäng med ostoch skinksås, (kokt potatis)

Middag
Pocherad sejrygg med vitvinssås och (kokt potatis

8/12 Söndag

Lunch
Kycklinggryta med mango chutney och kokos, (ris

Middag
Kryddkokt köttkorv med (rotmos)