Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar 

v.42
13/10 Måndag

Lunch 
Kycklingpaj med grönsaker och currydressing

Middag
    Varmkorv med (krämig potatissallad) 


   14/10 Tisdag

Lunch 
      Kroppkakor med smörsås och (lingonsylt)

   Middag
 Lax- och dillburgare med citron- och gräslökssås, (kokt potatis)

15/10 Onsdag

Lunch 
Matjessill med ägghalva, gräslöksgräddfil och (kokt potatis)

Middag
        Skånsk äggakaka med fläsk och (lingonsylt)


16/10 Torsdag

Lunch 
Laxpudding med smörsås

Middag
Grönsakssoppa med borlottibönor och savoykål, Pannkaka med (sylt)


  17/10 Fredag      

Lunch 
Panerad sej med remouladsås och (kokt potatis)

Middag
Stroganoff med (ris)


18/10 Lördag

Lunch 
Ugnsbakad alaska pollock med skaldjurssås och (kokt potatis)

Middag
                 Salviakryddad fläskfärsgryta med stora vita bönor och (kokt potatis)


19/10 Söndag

Lunch 
Prästostpaj (kall) med skagensås

Middag
  Isterband med (persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor)