Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar
v.42
13/10 Måndag
Lunch
Kycklingpaj med grönsaker och currydressing
Middag
Varmkorv med (krämig potatissallad)
14/10 Tisdag
Lunch
Kroppkakor med smörsås och (lingonsylt)
Middag
Lax- och dillburgare med citron- och gräslökssås, (kokt potatis)
15/10 Onsdag
Lunch
Matjessill med ägghalva, gräslöksgräddfil och (kokt potatis)
Middag
Skånsk äggakaka med fläsk och (lingonsylt)
16/10 Torsdag
Lunch
Laxpudding med smörsås
Middag
Grönsakssoppa med borlottibönor och savoykål, Pannkaka med (sylt)
17/10 Fredag
Lunch
Panerad sej med remouladsås och (kokt potatis)
Middag
Stroganoff med (ris)
18/10 Lördag
Lunch
Ugnsbakad alaska pollock med skaldjurssås och (kokt potatis)
Middag
Salviakryddad fläskfärsgryta med stora vita bönor och (kokt potatis)
19/10 Söndag
Lunch
Prästostpaj (kall) med skagensås
Middag
Isterband med (persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor)