Grundmeny – variationer kan förekomma
v. 46
11/11 Måndag
Lunch
Röd linssoppa med kanel, liten ostpaj
Middag
Fiskgryta med lax, broccoli och crème fraiche, (kokt potatis)
12/11 Tisdag
Lunch
Wienerkorv med (potatismos)
Middag
Fiskbullar med gräslökssås och (potatismos)
13/11 Onsdag
Lunch
Kycklinggratäng med banan och krämig chilisås, (ris)
Middag
Fläskpastrami med (potatisgratäng)
14/11 Torsdag
Lunch
Kycklingfärsruta med örtagårdssås och (kokt potatis
Middag
Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)
15/11 Fredag
Lunch
Biff Stroganoff med paprika och lök, (kokt potatis)
Middag
Laxpudding
16/11 Lördag
Lunch
Fiskgratäng med sparris och räkor, (potatismos)
Middag
Köttfärslimpa med rotfrukter, gräddig sås och (kokt potatis)
17/11 Söndag
Lunch
Helstekt fläskytterfilé med (potatisgratäng)
Middag
Kycklinggryta Tikka Masala med kokosmjölk och Indiska kryddor, (ris)