Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar
v.20
12/5 Måndag
Lunch
Wallenbergare med potatismos och lingonsylt
Middag
Lax och spenatsås med pasta
13/5 Tisdag
Lunch
Italiensk nötfärsbiff med basilika, mild pepparsås och (klyftpotatis)
Middag
Wienerkorv med (potatismos)
14/5 Onsdag
Lunch
Kalkonstek med gräddig sås och (kokt potatis)
Middag
Oxpytt i panna med (inlagda rödbetor)
15/5 Torsdag
Lunch
Ostgratinerad falukorv med tomatsås och (kokt potatis)
Middag
Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)
16/5 Fredag
Lunch
Skomakarlåda – Pannbiff med bacon, rödvinssås och (potatismos)
Middag
Ostgratinerad falukorv med tomatsås och (kokt potatis)
17/5 Lördag
Lunch
Fläskytterfilé med salviasås och (kokt potatis)
Middag
Ost- och skinkpaj med gräslökssås
18/5 Söndag
Lunch
Ugnsstekt kycklinglårfilé med paprikasås och (klyftpotatis)
Middag
Räkfyllda crêpes