Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar 

v.13
24/3 Måndag

Lunch 
Stekt strömmingsflundra med (lingonsylt och potatismos)

Middag
Bratwurst med surkål och potatismos


   25/3 Tisdag

Lunch 
Lax- och dillburgare med citron- och gräslökssås, (kokt potatis)

   Middag
Kroppkakor med skirat smör och (lingonsylt)


26/3 Onsdag

Lunch 
Kycklingfärsbiffar med (potatisgratäng)

Middag
Laxpudding


  27/3 Torsdag

Lunch 
Stekt fläsk med löksås och (kokt potatis)

Middag
Ängamat – redd grönsakssoppa, Pannkaka med (sylt)


  28/3 Fredag      

Lunch 
Kålpudding med gräddig sås, (lingonsylt och kokt potatis)

Middag
Köttbullar med gräddsås, (lingonsylt och potatismos)

29/3 Lördag

Lunch 
Fläsklägg med (rotmos)

Middag
Rostad blomkål och linser med ägg- och persiljesås, (kokt potatis)


30/3 Söndag

Lunch 
Isterband med (persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor)

Middag
Kalvfärsbiff Wallenberg med (lingonsylt och potatismos)