Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar
v.13
24/3 Måndag
Lunch
Stekt strömmingsflundra med (lingonsylt och potatismos)
Middag
Bratwurst med surkål och potatismos
25/3 Tisdag
Lunch
Lax- och dillburgare med citron- och gräslökssås, (kokt potatis)
Middag
Kroppkakor med skirat smör och (lingonsylt)
26/3 Onsdag
Lunch
Kycklingfärsbiffar med (potatisgratäng)
Middag
Laxpudding
27/3 Torsdag
Lunch
Stekt fläsk med löksås och (kokt potatis)
Middag
Ängamat – redd grönsakssoppa, Pannkaka med (sylt)
28/3 Fredag
Lunch
Kålpudding med gräddig sås, (lingonsylt och kokt potatis)
Middag
Köttbullar med gräddsås, (lingonsylt och potatismos)
29/3 Lördag
Lunch
Fläsklägg med (rotmos)
Middag
Rostad blomkål och linser med ägg- och persiljesås, (kokt potatis)
30/3 Söndag
Lunch
Isterband med (persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor)
Middag
Kalvfärsbiff Wallenberg med (lingonsylt och potatismos)