Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar 

v.20
12/5 Måndag

Lunch 
         Wallenbergare med potatismos och lingonsylt

Middag
Lax och spenatsås med pasta


   13/5 Tisdag

Lunch 
Italiensk nötfärsbiff med basilika, mild pepparsås och (klyftpotatis)

   Middag
Wienerkorv med (potatismos)


14/5 Onsdag

Lunch 
Kalkonstek med gräddig sås och (kokt potatis)

Middag
Oxpytt i panna med (inlagda rödbetor)


 15/5 Torsdag

Lunch 
Ostgratinerad falukorv med tomatsås och (kokt potatis)

Middag
Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)


  16/5 Fredag      

Lunch 
Skomakarlåda – Pannbiff med bacon, rödvinssås och (potatismos)

Middag
           Ostgratinerad falukorv med tomatsås och (kokt potatis)

17/5 Lördag

Lunch 
Fläskytterfilé med salviasås och (kokt potatis)

Middag
             Ost- och skinkpaj med gräslökssås


18/5 Söndag

Lunch 
Ugnsstekt kycklinglårfilé med paprikasås och (klyftpotatis)

Middag
Räkfyllda crêpes