Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar
v.41
6/10 Måndag
Lunch
Kycklingpaj med grönsaker och currydressing
Middag
Varmkorv med (krämig potatissallad)
7/10 Tisdag
Lunch
Fläskpastrami med (potatisgratäng)
Middag
Skivad kassler med kall curry- och ananassås, (ris)
8/10 Onsdag
Lunch
Nötfärsbiffar och (stuvade makaroner)
Middag
Wienerkorv med (potatismos)
9/10 Torsdag
Lunch
Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)
Middag
Skinkstek och gräddig sås med äpple, (kokt potatis)
10/10 Fredag
Lunch
Stekt falukorv med stuvad spenat och (kokt potatis)
Middag
Kycklingfärsruta med örtagårdssås och (kokt potatis)
11/10 Lördag
Lunch
Tortellini med skink- och ostsås
Middag
Fiskgryta med lax, broccoli och crème fraiche, (kokt potatis)
12/10 Söndag
Lunch
Helstekt fläskytterfilé med tzatziki och (klyftpotatis)
Middag
Pannbiff med tomat- och basilikasås och (kokt potatis)