Grundmeny – variationer kan förekomma
v. 46
11/11 Måndag

Lunch
Röd linssoppa med kanel, liten ostpaj

Middag
Fiskgryta med lax, broccoli och crème fraiche, (kokt potatis)

12/11 Tisdag

Lunch
Wienerkorv med (potatismos)

Middag

Fiskbullar med gräslökssås och (potatismos)

13/11 Onsdag

Lunch
Kycklinggratäng med banan och krämig chilisås, (ris)

Middag
Fläskpastrami med (potatisgratäng)

14/11 Torsdag

Lunch
Kycklingfärsruta med örtagårdssås och (kokt potatis

Middag
Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)


15/11 Fredag

Lunch
Biff Stroganoff med paprika och lök, (kokt potatis)

Middag
Laxpudding

16/11 Lördag

Lunch
Fiskgratäng med sparris och räkor, (potatismos)

Middag
Köttfärslimpa med rotfrukter, gräddig sås och (kokt potatis)

17/11 Söndag

Lunch
Helstekt fläskytterfilé med (potatisgratäng)

Middag
Kycklinggryta Tikka Masala med kokosmjölk och Indiska kryddor, (ris)