Grundmeny, variationer möjliga mellan våningar 

v.27
30/6 Måndag

Lunch 
Ugnstekt fisk på rotfruktsbädd, vitvinssås med kokt på potatis

Middag
Ost-och broccolisoppa


   1/7 Tisdag

Lunch 
     Biff Lindström med gräddig sås och (kokt potatis)

   Middag
Fiskbullar med räksås och (potatismos)

2/7 Onsdag

Lunch 
Rökt skinka med legymsallad och (kokt potatis)

Middag
Laxfärsbiff med kall citronsås och (kokt potatis)


3/7 Torsdag

Lunch 
 Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med (sylt)

Middag
Kaviarströmming med krämig dillsås och (kokt potatis)


  4/7 Fredag      

Lunch 
Potatismoussaka med köttfärs och tomat

Middag
    Örtbakad sejfilé med spenatsås, kokt potatis


5/7 Lördag

Lunch 
Wienerfärslimpa av kalvfärs med morötter och ärtor, skysås och (potatismos)

Middag
                  Kycklinglårfilé med dragonsås och (kokt potatis)


6/7 Söndag

Lunch 
Bohuslänsk fiskgryta med crème fraiche och dill, (kokt potatis)

Middag
Ängamatsoppa med strimlad rökt skinka